Zephirus 240mcg/20mcg Pdr Inhal. 60 Gel + 1 Inhal.

Op voorschrift
Geneesmiddel
Niet op voorraad
Ja

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhalen in een afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Astma

  • 1 inhalatie, 2 x /dag.

Patiënten moeten weten dat zij te allen tijde hun aparte, snelwerkende bronchodilatator bij zich moeten hebben voor noodgevallen.

Toedieningswijze

  • Uitsluitend bedoeld voor inhalatie. De capsules mogen niet worden ingeslikt.
  • De capsules met inhalatiepoeder mogen uitsluitend worden gebruikt met de inhalator die in de verpakking is meegeleverd.

Inhalatie-instructies

  • Video: op http://youtu.be/y76-w8YVXEs - Aerolizer.
  • Tekst: in uw afleveringsprogramma, op http://www.delphicare.be (Farmaceutische Zorg) of in de bijsluiter.
Indicatie

Astma

Als onderhoudsbehandeling van astma bij volwassenen, indien het gebruik van een combinatiepreparaat (geïnhaleerde corticosteroïd en langwerkende bèta2-agonist) geschikt wordt bevonden:

  • bij patiënten die onvoldoende onder controle zijn met geïnhaleerde corticosteroïden en "indien nodig" geïnhaleerde kortwerkende bèta2-agonisten

of

  • bij patiënten die reeds adequaat onder controle zijn met geïnhaleerde corticosteroïden en langwerkende bèta2-agonisten.
Gegevens
CNK3373628
FabrikantenCophana, SMB Laboratoire
MerkenSmb
Breedte68 mm
Lengte50 mm
Diepte78 mm
Hoeveelheid verpakking60
Bijsluiter