Eucerin Coffret A/pigment Duo 2 Prod.

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhalen in een afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Uw oplossing anti buine vlekken
Ontdek je anti bruine vlekken routine voor een egale, stralende huid dankzij het Duo serum en SPF 30 dagverzorging dat effectief donkere vlekken vermindert en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen. 1ste zichtbare resultaten in slechts 2 weken*.
Breng het serum dagelijks 's ochtends en 's avonds aan op een gereinigd gezicht vóór je huidverzorgingsroutine. Het gepatenteerde ingrediënt Thiamidol** werkt op de belangrijkste oorzaak van hyperpigmentatie en heeft klinisch bewezen de aanmaak van melanine te verminderen, en helpt de terugkeer van donkere vlekken te voorkomen bij dagelijks gebruik.

Gebruik

Gebruik producten met Thiamidol** maximaal 4 keer per dag.

Gegevens
CNK4695748
FabrikantenBeiersdorf
MerkenEucerin