Begeleidingsgesprek

Even vertrouwelijk praten, dat kan. Hiervoor maak je bij voorkeur een afspraak. Het gesprek kan doorgaan in een aparte ruimte op de bovenverdieping.

Tijdens zo'n vertrouwelijk gesprek helpen we je bijvoorbeeld graag met het uitkiezen van thuiszorgmateriaal. We kunnen dieper ingaan op het correct gebruik van je puffer of diabetesmateriaal. Evenzeer kunnen we tijdens zo'n gesprek samen je medicatieschema eens in detail overlopen.

Je kan bij ons terecht met alle vragen over ziekte en gezondheid. 

Contacteer ons

Huisbereiding

Als apothekers zijn wij fier om geneesmiddelen op maat te kunnen maken. Wij selecteerden de samenstelling van onze huisbereidingen zelf. De bereiding vindt plaats in onze apotheek. Resultaat, een mooi gamma waar wij volop vertrouwen in hebben!

Onze huisbereidingen zijn uniek, doeltreffend, kwaliteitsvol en voordelig.

Meer informatie over onze huisbereiding? Contacteer ons en we helpen je met plezier verder!


Meer informatie?

Griep- of covid vaccinatie

Het Apotheekhuis is een geregistreerd vaccinatiepunt. Onze apothekers volgden hiervoor een bijkomende opleiding tot vaccinator.

Wens je je te laten vaccineren tegen covid? Maak telefonisch jouw afspraak via 0470/82 82 81.

Wens je je te laten vaccineren tegen
griep? Maak telefonisch of via onderstaande link jouw afspraak.


Maak een afspraak

Medicatienazicht in de apotheek

Waarom is nazicht van jouw medicatie nuttig voor jou?

Uit onderzoek weten we dat het gebruik van meerdere geneesmiddelen tot (gezondheids)problemen kan leiden bij patiënten. Dat willen we graag samen met jou voorkomen!

Ook al neem je misschien enige tijd verschillende geneesmiddelen, het kan altijd nuttig zijn om al jouw medicatie en voedingssupplementen eens te herevalueren. We willen jou als patiënt hier graag bij betrekken, alsook je huisarts.

Interesse?

We starten met het opstellen van jouw medicatieschema. Nadien volgt een kort gesprek, waarbij je terecht kan met al je vragen over jouw geneesmiddelen. Maak een afspraak telefonisch of via deze link.

Maak een afspraak

Snelle covid-antigeentest

Bij ons kan je terecht om een snelle COVID antigeentest te laten afnemen. Na 15 min is het resultaat van de test gekend en na maximum 4 uur verschijnt het resultaat in de CovidSafe app of op de website mijngezondheid.be .

Maak een afspraak telefonisch of via deze link.

De afname van de test kost €10.

Maak een afspraak