Eveline

Als vaste kracht bij het Apotheekhuis helpt Eveline je graag op weg met al jouw vragen over ziekte en gezondheid.

Ze volgde ze een extra opleiding rond medicatienazicht, dus spreek haar gerust aan om jouw medicatieschema te overlopen. Steeds wetenschappelijk onderbouwd en afgestemd op jouw specifieke zorgvraag.

In haar vrije tijd geniet ze van een wandeling met haar dochtertjes of kan je haar terugvinden bij vriendinnen met een tas koffie.

Annelien

Annelien is als apotheker niet enkel geïnteresseerd in geneesmiddelen, maar ook enorm geïntrigeerd door voeding, voedingssupplementen en levensstijl. Ze volgde een cursus orthomoleculaire gezondheidszorg en gaat graag samen met jou op zoek naar het antwoord op al jouw vragen hieromtrent. 

Haar vrije tijd vult ze met koken voor vrienden of familie, padellen en boeken lezen in de tuin. 

 Wanneer ze niet bij ons in de apotheek staat, werkt ze in apotheek Thys De Cuyper in Beveren.  

Sophie

Na 7,5 jaar in een apotheek te werken aan het stadspark in Antwerpen, zocht Sophie het wat dichter bij huis. Als nieuwe kracht bij het Apotheekhuis staat ze steeds met veel enthousiasme en een luisterend oor klaar om u te helpen. 

In haar vrije tijd kun je haar terugvinden in de fitness, in een gezellige koffiebar met haar vriendinnen, of aan tafel met een gezelschapsspel bij vrienden of familie.

Wanneer ze niet bij ons in de apotheek staat, werkt ze in apotheek Thys De Cuyper in Beveren. 

Kelly

Dit is Kelly, sinds eind januari 2024 maakt zij ook deel uit van ons topteam!

Ze staat je graag met raad en daad bij met een uitgebreide uitleg over geneesmiddelen en supplementen. Met heel wat extra opleidingen in haar rugzak, is zij onze specialist op vlak van cosmetica. 

In haar vrije tijd maakt Kelly graag grote wandelingen met haar hond. Ze houdt van reizen en uit eten gaan.

Wanneer ze niet bij ons in de apotheek staat, werkt ze in Apotheek Thys De Cuyper in Beveren.

Een kijkje in onze apotheek