Puressentiel Eo Strobloem Bio 2x5ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhalen in een afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Te gebruiken in het bad, opgelost in de neutrale basis voor bad en douche Puressentiel, of voor massage, verzorging van het gezicht, het haar en het lichaam, opgelost in de olie Puressentiel Prachtige - Massage uit 7 plantaardige oliën. Voor bijkomende gebruiksrichtlijnen uw apotheker raadplegen.1ml vloeistof is ongeveer 32 druppels. Gebruiksvoorzorgen: Buiten het bereik van kinderen houden . Niet onverdund gebruiken. Uit voorzorgsmaatregel niet gebruiken voor kinderen jonger dan 7 jaar, zwangere vrouwen of bij borstvoeding. Afschermen van licht en warmte en bewaren in gesloten verpakking. Uitwendig gebruik. Ecologische en Biologische cosmetica is gecertificeerd door ECOCERT Greenlife, volgens het ECOCERT referentiesysteem dat beschikbaar is op http://cosmetics.ecocert.com.

Samenstelling

Ingrediënten: HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL*, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL CINNAMATECHEMOTYPE: NERYLACETAAT, γ CURCUMEEN, ITALIDION FAMILIE: ASTERACEAE PRODUCTIEORGAAN: BLOEIENDE TOPPEN *Ingredient uit de biologische landbouw

Indicatie

Essentiële Oliën EOBBG (Essentiële Olie Botanisch en Biochemisch Gedefineerd).

Gegevens
CNK3902616
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel